دانش جنگ افزارها
دانش جنگ افزارها

اخبار جنگ ,دانش جنگ افزار ها, تاریخچه ی اسلحه و ماشین جنگی ...


بررسی نقش بمب افکن B-52 در عملیات طوفان صحرا

 بعضی از این مشکلات عبارت بود از نبود فرصت کافی برای آموزش خدمه – مشکلات جدی در زمینه پایداری مکانیکی هواپیما – عدم توانایی این هواپیما در حمل موشک های کروز به دلیل توافقنامه کنترل تسلیحات .

B-1 همچنین توانایی کمی در حمل بمب های سقوط آزاد داشت بطوری که فقط می توانست 84 بمب 500 پوندی MK-84 را حمل کنند . این مسایل باعث شد تا بمب افکن قدیمی B-52 مجددا وارد عملیات شود . در مقایسه با B-1 بمب افکن B-52 دارای قابلیت حمل مقادیر زیادی مهمات را در شب و روز و حتی در آب و هوای بسیار بد بود . این بمب افکن مجهز به تجهیزات جنگ الکترونیکی جدید شده بود اویونیک به روز آن قابلیت استفاده از رادار را به آن اضافه کرده بود . هر بمب افکن قادر بود تا 75000 پوند تسلیحات را با خود حمل کند به عنوان مثال 51 بمب 750 پوندی یا 18 بمب MK84 2000 پوندی .

نیروی هوایی آمریکا از 68 فروند B-52G در عملیات طوفان صحرا استفاده کرد. این 68 فروند در حدود 1741 سورتی عملیات انجام دادند و مجموعا 27000 تن مهمات را بر فراز عراق پرتاب نمودند . این میزان مهمات 29 درصد کل مهماتی بود که در کل جنگ استفاده شد . 1741 سورتی پروازی که این بمب افکن ها انجام دادند برابر با 3.2 درصد کل پروازهای عملیاتی بود .از این تعداد کل 79 سورتی عملیات بر علیه پایگاه های هوایی و هواپیماهای پارک شده روی زمین انجام شد . 759 سورتی عملیات به ادعای آمریکا بر علیه سایتهای تولید تسلیحات شیمیایی و اتمی – خطوط راه آهن – پادگان ها – مراکز پشتیبانی لجستیکی – سایتهای موشک های اسکاد – نیروگاههای برق – صنایع نظامی و سیستم دفاع هوایی عراق انجام شد . همچنین 527 سورتی پرواز عملیاتی نیز بر علیه یگانهای زرهی و پیاده نظام ارتش عراق انجام شد .

همچنین این بمب افکن ها 37 درصد از ماموریتهای خود را بر علیه نیروهای گارد ریاست جمهوری عراق انجام دادند . ماموریتهایی که در آنها اکثرا از بمب 500 پوندی MK-82 یا بمب خوشه ای CBU-87 استفاده می شد .

قابلیت این بمب افکن در حمل مقادیر عظیم سلاح در شب و روز و حتی در آب و هوای بسیار بد مهاجمان را مطمئن کرده بود که نیروهای عراقی در طول 24 ساعت شبانه روز تحت فشار خواهند بود .

در اولین ساعات عملیات 7 بمب افکن 14000 مایل مسیر را طی 35 ساعت طی کردند تا 35 موشک

AGM-86C CALCM را شلیک کنند . این موشک نوع تغییر یافته ای از موشک AGM-86C بود که در آن به جای کلاهک اتمی از مواد انفجاری با قابلیت بالا استفاده شده بود .

در نخستین روز های جنگ بمب افکن ها روش حمله خود را تغییر داند تغییری که کمی به کاهش تاثیر گذاری آنها انجامید .

در 3 روز اول جنگ خدمه بمب افکن ها پرواز های شبانه در ارتفاع پایین را با استفاده از GPS و دوربین های دید در شب انجام داند . از روز چهارم روش حمله به عملیات های بمباران از ارتفاع بالا تغییر کرد . این

اکثر ماموریتهایی که این بمب افکن ها انجام میدادند بصورت پرواز گروهی بود از این رو نیاز به اسکورت از سوی جنگنده های دیگر احساس می شد . در هر عملیات هواپیماهایی مانند F-15C و EF-111 و F-4G و همچنین تانکر های سوخت رسان KC-10 یا KC-135 گروه بمب افکن ها را همراهی می کردند . تعداد هواپیماهای شرکت کننده در هر ماموریت با حساب جنگنده های اسکورت و تانکر ها از 24 تا 36 فروند متغیر بود . در هر روز حداقل یک دوجین از این گروهها عملیات انجام می دادند .

بمباران ها اکثر در ارتفاع 30000 پایی یا بیشتر انجام می شد . استفاده از این روش باعث شده بود تا کار بمب افکن ها آسانتر شود با این وجود بمباران از ارتفاع بالا مشکلاتی همچون کمبود دقت را نیز در بر داشت .

اکثر خدمه B-52 همچون قدیم بیشتر برای بمباران در ارتفاع پایین آموزشهای تخصصی می دیدند و گاهی اوقات در انجام عملیات در پروازهای فرمیشن یا گروهی مشکل داشتند . بعدها معلوم شد که بمب های بیشتری از آنچه که انتظار می رفت روانه هدفهای خود نشده بودند .

تحقیقات نیروی هوایی آمریکا در مورد خسارات وارده بعد از بمباران های این بمب افکن به جایی نرسید یا حداقل به طور عمومی اعلام نشد ولی یکی از آنالیست های نیروی هوایی کار آنها را اینگونه توصیف کرده بود : آنقدر مهیب و ترسناک که دیگر راهی وجود ندارد تا خساراتی که آنها وارد کردند را تعمیر و نوسازی کرد.

نیروی هوایی عراق بعد از عملیات طوفان صحرا اعلام کرد که : باید از نقش B-52 در عملیات تقدیر شود نه به خاطر عملیات های که انجام داد و خساراتی که وارد کرد بلکه به خاطر تاثیرات روانی که در بین نیروها داشت . ذکر این نکته نیز شاید جالب باشد که از بین 68 فروند بمب افکن حاضر در عملیات فقط به یک فروند آسیب وارد شده بود .

باید این نکته را نیز در نظر گرفت که آینده بمب افکن ها و روش بمباران ها می تواند بسیار مرگبار تر از آنی باشد که B-52 ها در عملیات طوفان صحرا انجام دادند .


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





یک شنبه 10 ارديبهشت 1391برچسب:,

  توسط حامد م  |
 


به وبلاگ من خوش آمدید
ehsan4241@yahoo.com

 

راكت انداز
تسلیحات انفرادی
تانك
زیر دریایی
خبر و تحلیل های سیاسی و نظامی
نیروهای ویژه کشورها
دانلود مستند های نظامی
انواع جنگ کشور های مختلف
ماهواره و جنگ الكترونیك
پدافند های ضد هوایی و موشکی و رادار
جنگ,دفاع مقدس,خاطره و ...
هلیكوپتر های نظامی
جت های اموزشی
هواپیما های ضد زیردریایی و گشت دریایی
هواپیماهای ترابری و سوخت رسان
هواپیما های شكاری
هواپیما های بمب افكن
هواپیماهای جاسوسی و پهپاد
هواپیمای پیش اخطار و رادار پرنده
هواپیما متفرقه ی ارتشی
هوانوردی غیر نظامی
توپخانه های متحرك
خودروهای زرهی و غیر زرهی , بارکش و مین کوب
انواع رادار هواپیما

 

حامد م

 


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ابزار های مهندسی و آدرس sbr-0651.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما

لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





چت انلاین"دانلود رایگان
ردیاب خودرو

 

ارديبهشت 1391

 

رادار نجم؛ چشم جدید آسمان ایران
اشنایی با گنبد آهنی حفاظت از نوع اسرائیلی " Iron Dome
آشنایی با ماهواره ها
پدافند لیزری:از حرف تا عمل
سامانه جنگ الکترونیک AN/ALE-55 Fiber-Optic Towed Decoy
آیا ایران مختصات مدنظر خود را به GPS آمریکا القا می کند؟ + عکس
GPS چیست و چگونه کار میکنند ؟
بررسی نبرد بریتنی نبرد ناوشکنهای آلمان نازی و متفقین
آشنایی با جنگ سرد
نبرد دریایی تنگه تسوشیما . Battle of Tsushima
حمله ژاپن به پادگان های فرانسه در هندوچین
ایران در جنگ جهانی اول
تعداد کشته‌های پرهزینه‌ترین جنگ تاریخ آمریکا
عراق، آزمایشگاهی برای قدرت نظامی
جنگ اول خلیج فارس (حمله ی عراق به کویت )
روزشمار ۳۳ روز مقاومت(لبنان)
بررسی نقش بمب افکن B-52 در عملیات طوفان صحرا
دانلود فیلم زیبایی از هواپیمای MIG25
دانلود کلیپی زیبا از پهپاد اسرائیلی Hermes 900

 

 

RSS 2.0
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 33
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 33
بازدید ماه : 67
بازدید کل : 47195
تعداد مطالب : 31
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 33
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 33
بازدید ماه : 67
بازدید کل : 47195
تعداد مطالب : 31
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



ابزار رایگان وبلاگ
مدل لباس

.: Weblog Themes By Blog Skin :.

 

پیج رنک

دانلود آهنگ